21.11.11

Get the look!


Μια ακόμη πολύ έξυπνη και χρηστική ιδέα έρχεται από την επιτυχημένη ελληνική εταιρεία καλλυντικών. Αυτή τη φορά η Korres δημιούργησε, με την επίβλεψη του γνωστού make up artist Γιάννη Σίσκου, 8 kits μακιγιάζ εμπνευσμένα από τις τάσεις που επικράτησαν στα catwalk shows. Το κάθε kit συνοδεύεται από φωτογραφία της πρότασης για να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look.

Μπορείς να επιλέξεις φυσικούς τόνους, smokey eyes, λαμπερά χείλη ή glam μακιγιάζ. Σε κάθε περίπτωση θα έχεις τα απαραίτητα εργαλεία για να το πραγματοποιήσεις και θα τα έχεις αποκτήσει σε καταπληκτική τιμή αφού τα kits δεν ξεπερνούν τα 18 ευρώ και περιέχουν τουλάχιστον 3 προϊόντα σε real size.
Αν αγοράζατε μεμονωμένα τα τρία προϊόντα που περιέχει το kit το κόστος θα έφτανε περίπου στα 50 ευρώ.
Σε επιλεγμένα φαρμακεία θα κυκλοφορεί σε πολύ καλή τιμή(περίπου 19 ευρώ) και σετ με 6 επαγγελματικά πινέλα, απαραίτητα εργαλεία για κάθε επίδοξη μακιγιέζ! 

CORAL LOVERS
Οι ζεστοί τόνοι του πορτοκαλί, κοραλλί και καφέ-χρυσού δίνουν το πιο νεανικό και δροσερό αποτέλεσμα για μία φρέσκια όψη όλες τις ώρες της ημέρας.

WINTER NUDE
Οι γήινες αποχρώσεις, όπως αυτές του μπεζ-ροζ και του καφέ, αποτελούν τη διαχρονική πρόταση για φυσικό, all-day μακιγιάζ.

NAKED BRONZE
Οι ζεστοί καφέ και μπρονζέ τόνοι δημιουργούν ένα φυσικό, λαμπερό μακιγιάζ για όλες τις ώρες της ημέρας.


KHAKI LOVERS
Λάμψη και ένταση στο βλέμμα σε τόνους του πράσινου σε συνδυασμό με διάφανα χείλη συνθέτουν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

SMOKEY EYES
Μάτια βαμμένα έντονα με γκρι-μαύρη σκιά, τονισμένα στα άνω και κάτω βλέφαρα, λαμπερή επιδερμίδα και φυσικά χείλη είναι η συνταγή για ένα κλασικό, sophisticated smokey eyes look.

ALL TIME CLASSIC
Φωτεινό και ακαταμάχητο, το κόκκινο κραγιόν είναι από μόνο του μία ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ.


SILVER GLOW
Οι μεταλλικές λάμψεις σε ψυχρούς τόνους του γκρι και του ασημί αναδεικνύουν με τον πιο ανάλαφρο τρόπο το βραδινό μακιγιάζ.


EXTRAORDINARY RED
Στον αντίποδα του φυσικού μακιγιάζ υπάρχει το διαχρονικό και άκρως θηλυκό κόκκινο κραγιόν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!